http://www.imagin.no

 

Hvem er vi?

Drassed Kalvø er et selskap stiftet av Nathalie Kalvø i september 2003. Selskapets navn ble endret i august 2013 til Imag'in by Kalvø.

 

 

Hva gjør vi?

Vi designer og skaper smykker av materialer som glassperler, krystall perler og senetråd. Smykkene er alltid håndlaget. Enten er de designet av Nathalie selv, eller de er fra utvalgte kolleksjoner fra Belgia, Frankrike eller Italia. Vi ønsker å benytte rimelige råmaterialer av god kvalitet, slik at designet blir det viktigste – og det er derfor vi kan operere med våre beskjedne priser.

 

Vi importerer også en del smykker, og hovedfokus er å kjøpe det alle andre ikke har...  Derfor finner du hos oss originale og spennende smykker.

 

 

Hvorfor er smykkene spesielle?

Personifiseringen og at vi designer ut fra dine ønsker, er det spesielle med vårt konsept. Har du en kjole eller et annet klesplagg du er litt lei – prøv et nytt smykke, du vil bli forbløffet over hva et spesialdesignet smykke kan gjøre.

Velg modell! Velg farger! Gi nytt liv til garderoben din! Nathalie designer smykker som du vil like og bære, og som du har råd til.

Har du en idé om et smykke du aldri har sett i noen butikk? Snakk med oss, og sammen kan vi skape det smykket som til nå bare har vært i din egen fantasi!

 

 

Derfor navnet Imag'in.  Du har et bilde av det du ønsker (image), melder det inn i vårt samarbeid. Imag'in gir liv til bildet du har.